Valami bemutatkozás-féle:D

Sziasztok!
Az oldal a The Tudors című amerikai sorozattal foglalkozik. A rajongóknak jött létre és bárki csatlakozhat a szerkesztéséhez csak küldjön egy mailt és már benne is van a csapatban. Az oldalon megtaláljátok a sorozat készítésének hátterét illetve (kis töri óra keretében) megismerhetitek a valóságos személyeket is. Remélem mindennap ellátogattok ide hiszen először itt fog megjelenni a sorozathoz tartozó felirat is:D
A szerkesztők

e-mail: thetudorshun@gmail.com
címek: http://www.thetudors.try.hu
http://www.thetudorshun.blogspot.com

Videótár

Videótár
Youtube Chanel

2009. május 30., szombat

The Tudors S03E07 felirat

Sziasztok!
Hétfő:
20:31- A felirat elkészült, innen tölthető, hdtv-aaf időzítés, ezúttal lábjegyzet is van hozzá. Köszönjük a türelmet, jó szórakozást!

2009. május 25., hétfő

The Tudors S03E06 felirat

Sziasztok!
Szerda:
20:47- Nehéz szülés volt, de csak elkészült. Innen tölthető. a 7. rész a hétvége folyamán jön majd.Köszönjük a türelmet!

2009. május 22., péntek

Helyzetjelentő II.

Sziasztok!
A 6. és a 7. rész felirataival kapcsolatban a következő a helyzet: a 7. részhez ma érkezett angol felirat a hdtv-aaf időzítéshez, a 6. részhez, pedig valószínűleg nem fog angol felirat készülni, mert sem a francia, sem a kínai feliratozók nem csinálják, és nincs is a sorozatnak állandó feliratozója. KalEl viszont jelezte, hogy felvette a kapcsolatot az egyik francia feliratozóval, aki már készített angol feliratot a sorozathoz, és úgy néz ki, hogy a transcriptet, tehát az időzítetlen angol szöveget sikerül megszereznie. Az epizódhoz van török, spanyol, olasz és görög felirat is, az aaf preair verzióhoz, tehát NEM hdtv-shez, egyébként én nem is találtam hdtvripet a részből. A fordításokhoz leghamarabb hétfő délután tudunk hozzákezdeni, ha KalEl addigra sikerrel jár a transcripttel, akkor a 6. rész szerda este környékén érkezne, a 7. pedig péntek-szombat magasságában. És ne feledjétek, most vasárnap jön az évadzáró, 8. epizód!
Ja, és nem mellesleg ma van Kyle 18. születésnapja! Ezúton is minden jót Neki!

2009. május 18., hétfő

Helyzetjelentő

Sziasztok!
Jobb címet nem tudtam adni a bejegyzésnek, pedig ez most nem egy megszokott felirattal kapcsolatos poszt lesz. Azaz, nem csak. Sajnos a 6. részhez még mindig nincs angol felirat, de amint lesz nekikezdünk a fordításának, ugyanez a helyzet a tegnap adásba került 7. epizóddal is. Aki az elejétől nézi a sorozatot, az biztosan tudja, hogy az előző két évad 10-10 részes volt,a 3. etap viszont "csak" 8 részes lesz, ami azt jelenti, hogy vasárnap (magyar idő szerint hétfő hajnalban) évadzáró, a 4. évad majd vélhetőleg valamikor ősszel érkezik, és az lesz egyben a záró szezon is. Persze, addig még sok minden fog történni, hiszen, aki otthon van az angol történelem ezen szakaszában, az tudja, hogy hátra van még 1-2 fejezet, és sok érdekesség. Hamarosan jönnek majd a 2. és a 3. évad hiányzó részeinek ismertetői, addig röviden ide leírom, hogy mi várható a 6-7-8. részben, csak az olvassa el, aki már látta az eddigi részeket, illetve nem zavarják az esetleges spoilerek.

3. évad 6. rész rövid ismertetője:
Cromwell új tervet eszel ki, hogy száműzze a birodalomból a katolicizmust, és egy protestáns feleséget javasol Henriknek. A király régi sérülése ismét kiújul, és állapota rosszabbra fordul.

3. évad 7. rész rövid ismertetője:
Angliát új veszély fenyegeti: Franciaország és Spanyolország szövetsége, amelyet Róma is támogat. Így Henrik beleegyezik, hogy feleségül vegye Cleves-i Annát (Joss Stone énekesnő fogja alakítani), egy német protestáns hölgyet, akivel még csak nem is találkozott.

3. évad 8. rész rövid ismertetője:
Henrik semmissé nyilvánítja házasságát, és inkább egy fiatal szeretőt választ. Mary beleszeret egy fiatal grófba, a bajorországi Philipbe. Cromwell elveszíti a király bizalmát.

2009. május 7., csütörtök

The Tudors S03E05 felirat

kedd:
17:36- No, csak elkészült ez is. Ide kattintva letölthető, jó szórakozást!

2009. május 4., hétfő

Sziasztok!
Köszönjük mindenkinek, aki szavazott. Örülünk, hogy a többségeteknek tetszenek a feliratok, de természetesen megértjük azokat is, akiknek nem annyira, hiszen jól tudjuk, hogy van még hová fejlődni, és ezen is leszünk természetesen. :)